Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Kiságy


Hogyan válasszunk gyermekágyat?


Talán sokan azt gondolják, hogy a gyerekszobát a szülők elképelése szerint érdemes berendezni, hiszen a babának még nincsen kialakult ízlésvilága. Nem szabad azonban megfeledkeznünk arról, hogy bár nem mindig fejezik ki tetszésüket, vagy éppen nem tetszésüket, a kicsiket körülvevő környezet komoly hatással van rájuk.


A gyerekszoba színvilága, a berendezések formai megjelenése mind hatnak a gyermek közérzetére. Természetesnek tartjuk, hogy a babák egyes játékoktól megijednek, másokat szinte el sem lehet választani tőlük. Más, őket körülvevő tárgyakkal miért ne lenne ez így?


Környezetükből a kicsik elsősorban a gyermekágyat fedezik fel, hiszen itt töltik a legtöbb időt. Ennek értelmében a gyermekágy kialakítása komoly hatással van a baba hangulatára. Természetesen a legfontosabb szempont a biztonság mellett a kényelem, illetve a szülők szempontjából a praktikusság, nem szabad azonban megfeledkeznünk a választás során a szín-, és formavilág babára gyakorolt hatásáról sem!


Mi a legjobb a babának? Egy egyszerű, fenyő, rácsos ágy? Vagy pelenkázóval összeépített kombi ágy, amely később alacsony gyermekkanapévá lehet alakítani? Figyelni kell a kismama kényelmére is: az ágy alja több állásba helyezhető kell, hogy legyen? Esetleg legyen leengedhető az ágy egyik oldala? Mi a funkciója a kivehető rácsoknak? Fontos az ágyneműtartó?


Válogasson bátran gyermekágyaink közül!Webáruház készítés